Køb Starter

Bestil en ny billig Starter online fra eksperter i reservedele
Betalingsmetode
Køb ny Starter til bil online and betal med PayPal
Betal for bil Starter Til Biler & andre reservedele med Visa kort
Læg køretøj Startmotor til din bil i kundekurven & betal nemt med Mastercard.
Fuldfør købet af dine reservedele f.eks. Starter med øjeblikkelig AMEX.
Auto Starter er defekt? Reparer! Betal for store autodele med Klarna.
Vælg en bil til Startmotor Elektriske system Starter til din bil
Suppler dit søg
1
2
3

Starter
er tilgængelig til 110 bilmærker

Se mere

Starter fabrikanter:

Starter til din bil

Starteren er sædvanligvis en elektrisk motor, der anvendes til at starte en større forbrændingsmotor. Startmotoren trækker svinghjulet på forbrændingsmotoren ved hjælp af en såkaldt Bendixkobling, som frikobler startmotoren når forbrændingsmotoren starter.

Startmotoren i personbiler drives normalt med 12 volt jævnstrøm, da dette er den nominelle spænding fra bilbatteriet. Tidligere var også 6 volt almindeligt, mens lastbiler og busser normalt bruger 24 volt.

Mere om din starter

Der kan være mange grunde til at start motoren fungerer ikke. Det indlysende problem er den er nedslidt. En defekt tænding kan også være årsagen til, at startmotoren svigter. Der kan være mange forskellige problemer med en star motor, og det er ofte ret vanskeligt at fastslå årsagen. Uden startmotor starter bilen ikke. Det kan ofte bedst betale sig at tage bilen ind på et værksted. En defekt generator kan også give problemer, og denne bør man også tjekke.

Hvordan starter den?

Når du starter din bil sender din tændingslåsen signal til bilen den skal at starte bilen. En magnetisk kobling strammes og et tager fat i svinghjulet på køretøjets motor.  Når motoren går i gang vil forbindelsen til svinghjulet blive afbrudt automatisk af  sikkerhedsmæssige årsager.

Køb billige startmotorer uden at gå på kompromis kvalitet!

Uanset om du køber starter til din bil eller andre bildele, er du velkommen i vores webshop. Vi har reservedele til biler, som vi køber direkte fra bil producenterne af alle former for mærker og modeller. Blandt andet har vi bilreservedele til populære mærker som Skoda, Audi, BMW, VW og Volvo, men også mange andre! Derfor kan vi tilbyde lave priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, at det er vigtigt at have pålidelige autoreservedele som holder. Når du bestiller hos os for at få varerne inden for et par hverdage efter din bestilling er bekræftet. Velkommen til vores online butik!

DISCOUNT PRISER

Stærkt reducerede priser på reservedele fra mange mærker

SIKKER FORSENDELSE

Ordrer med en værdi på 2000 kr., leverer vi gratis

Hurtig levering!

Indenfor 48 timer efter modtagelse af betaling

Forsendelsesmetode

Hurtig levering! Du modtager dine bildele få arbejdsdage efter bestillingen.